Wij zijn Nanda, Michiel & Bo aangenaam!

Wij maken interieurproducten van rest- / duurzame materialen

Leuk dat je er bent! Wij zijn Nanda, Michiel en onze dochter Bo, sinds 2012 proberen wij je te verrassen met onze kleurrijke en vooral duurzame interieurproducten voor thuis en/of je bedrijf.

Nanda en Michiel I am RecycledHet idee achter I am Recycled is ontstaan door iets te willen doen aan het gemak waarmee spullen worden weggegooid. Veel van deze materialen zijn namelijk duurzaam en hebben een eigentijdse uitstraling. Door deze materialen opnieuw of op een andere manier te gebruiken ontstaan er unieke producten. 

Wat vinden wij belangrijk:

  • Wij maken al onze producten van duurzame en/of hergebruikte materialen
  • TIjdens het productieproces proberen wij restafval te beperken of gebruiken deze weer (deels) opnieuw
  • Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit, uitstraling én afwerking van je product
  • Wij doen ons best om je een goede service te verlenen. Mocht er onverhoopt iets fout gaan, wij lossen het op! Onze klanten beoordelen ons met een 9+ lees hier onze reviews

 

Onze werkplaats

In 2019 hebben wij ons gevestigd op een bijzondere plek in Nijmegen, namelijk: de Houtwerf (Hatertseweg 23, Nijmegen). 

Wil je een keertje komen kijken? Bel, mail, app om een afspraak in te plannen of als je vragen hebt! Of plan direct een afspraak via onze online agenda

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Instagram en Facebook

Sinds oktober ’23 zijn wij gestart met ons tweede merk Fabricado, neem gerust eens een kijkje.

Graag tot ziens!

Hartelijke groetjes,
Nanda & Michiel

Nanda Player-Wintjes: “Ik voel mijzelf helemaal thuis binnen het concept van I am Recycled. Het is een mooie en leuke uitdaging om samen tot een bijzonder product te komen. Voor mij is het belangrijk dat een product iets uitstraalt. Verder vind ik het een uitdaging om van hergebruikte materialen weer iets nieuws te creëren. Wanneer dit lukt geeft het een boost aan energie om weer met het volgende idee aan de slag te gaan. En ideeën zijn er nog genoeg!

Michiel Player: “Producten bedenken en maken blijft een van de leukste dingen om te doen, zorgen dat uiteindelijk alles klopt, dat is de uitdaging. Alles valt of staat ook met de juiste materialen, dat blijft een continue zoektocht. Verder doen wij zoveel mogelijk zelf, van ontwerp, het maken, de afwerking, de product fotografie. Heerlijk deze afwisseling, kom gerust een keertje kijken!”