Aangenaam!

Leuk dat je er bent! Wij zijn Nanda en Michiel Player en sinds 2012 proberen wij je te verrassen met speelse en kleurrijke producten voor thuis en je bedrijf.

Nanda en Michiel I am Recycled

Het idee achter I am Recycled is ontstaan door iets te willen doen aan het gemak waarmee spullen worden weggegooid. Veel van deze materialen zijn namelijk duurzaam en hebben een eigentijdse uitstraling. Door deze materialen opnieuw of op een andere manier te gebruiken ontstaan er unieke producten.

Een paar zaken die wij belangrijk vinden

  • Wij maken al onze producten van duurzame en of hergebruikte materialen
  • Wij besteden veel tijd aan de kwaliteit, uitstraling én afwerking van het eindproduct
  • Wij doen ons best om je een goede service te verlenen. Mocht er onverhoopt iets fout gaan, wij lossen het op! Onze klanten beoordelen ons met een 9,6
  • Tijdens het productieproces proberen wij restafval te beperken of gebruiken deze weer (deels) opnieuw

Samenwerkingen

Sinds 2 jaar werken wij samen met verschillende lokale bedrijven die beschikken over aanvullende kennis, ervaring, vaardigheden (o.a. metaalbewerking) en de juiste machines (denk o.a. aan CNC frees, lasersnijders) om ons te helpen bij de productie. Zo kunnen wij consistente kwaliteit leveren en ons ook steeds meer focussen op het ontwerpen van nieuwe producten.

Onze winkel & werkplaats

In 2019 hebben wij ons gevestigd op een bijzondere plek in Nijmegen, namelijk: de Houtwerf (Hatertseweg 23, Nijmegen). 

Kom gerust langs als je in de buurt bent of bel, mail, app als je vragen hebt.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Instagram of Facebook

Graag tot ziens!

Hartelijke groetjes,
Nanda & Michiel

Nanda Player-Wintjes: “Ik voel mijzelf helemaal thuis binnen het concept van I am Recycled. Ik word omringd door inspirerende mensen met ieder hun eigen creativiteit en persoonlijkheid. Het is een mooie en leuke uitdaging om samen tot een bijzonder product te komen. Voor mij is het belangrijk dat een product iets uitstraalt, er iets van de maker in terug te vinden en te voelen is. Ik word er blij van wanneer ik in een omgeving ben met mooie spullen die dat uitstralen”.
Verder vind ik het een uitdaging om van hergebruikte materialen weer iets nieuws te creëren. Wanneer dit lukt geeft het een boost aan energie om weer met het volgende idee aan de slag te gaan. En ideeën zijn er nog genoeg!”

Michiel Player: “Afgedankte materialen omtoveren tot iets nieuws of gewoon een ontwerp tot leven zien komen, daar word ik blij van. Nog mooier is als wij hier onze klanten blij mee kunnen maken of ze gewoon kunnen inspireren.”