Verzenden & retour

Verzendkosten
De verzendkosten worden automatisch weergegeven bij de bestelling van het product. Voor de verzendkosten binnen Nederland hanteren wij de volgende tarieven:
– Brievenbuspost tot 100 gram € 1.00
– Brievenbuspost boven de 100 gram € 2.95
– Pakketpost € 4.95
– Bij besteding van € 75,- of meer zijn de verzendkosten gratis

Verzenden België en Duitsland
– Brievenbuspost tot 100 gram € 3.75
– Brievenbuspost boven de 100 gram € 6,-
– Pakketpost tot 30 kg € 9,25
– Bij besteding van € 100,- of meer zijn de verzendkosten gratis

Verzenden Groot Brittanië
– Pakketpost tot 30 kg € 15,50
– Bij besteding van € 100,- of meer bedragen de verzendkosten € 9,50

Verzenden Frankrijk
– Pakketpost tot 30 kg € 14,50
– Bij besteding van € 100,- of meer bedragen de verzendkosten € 9,50

Woon je in een ander land en wil je iets bestellen? Stuur een e-mail naar info@iamrecycled.nl.

Ophalen / Bekijken
Alle online artikelen kunnen vrijblijvend op afspraak bekeken of opgehaald worden.

Levertijd
De levertijd is 2 tot 4 werkdagen. Indien je het pakket met spoed wilt ontvangen kan je het beste even per email contact met ons opnemen. We zullen ons uiterste best doen om de verzending zo snel mogelijk te laten verlopen en je een duidelijk indicatie geven van de levertijd. Indien een product niet meer voorradig is, nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op om je een indicatie te geven van de levertijd.

Retourneren
Wij doen ons uiterste best onze producten in de webwinkel zo goed mogelijk te omschrijven en te fotograferen. Ruilen mag altijd zonder opgave van reden binnen een periode van 14 dagen na ontvangst van het product. Je dient hiervoor een e-mail te sturen naar: info@iamrecycled.nl. Wel moeten de product(en) compleet en ongebruikt zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd. De kosten voor de retourzendingen nemen wij over het algemeen voor onze rekening. Zodra wij de geretourneerde product(en) hebben ontvangen, krijg je zo snel mogelijk het aankoopbedrag terug.

Betaling en productinformatie

Betaling
Alle op deze site vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. 
De betaling dient volledig binnen 7 dagen na besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Indien de betaling na afloop van deze termijn niet is ontvangen, worden de artikelen door ons weer vrij gegeven voor de verkoop en wordt de overeenkomst automatisch ontbonden. Je kunt bij ons betalen met iDEAL, Creditcard of via bankoverschrijving.

Overboeking
Je kan het bedrag van de bestelling overmaken naar; I am Recycled te Nijmegen, reknr. NL66RABO01351.80.589 o.v.v. het bestelnummer. Na ontvangst van jouw betaling zullen we de bestelling verzenden.

I am Recycled
Onze producten bestaan vaak uit hergebruikte materialen of restmaterialen waarop gebruikssporen aanwezig kunnen zijn. Bij elk product zoeken wij naar de juiste balans in het behoud van de unieke en authentieke uitstraling met een maximale kwaliteit. Je kan onze producten altijd vrijblijvend komen bekijken. Ter voorkoming van onnodig afval maken wij bij verzending, waar mogelijk, gebruik van tweedehands of restpartijen dozen.

Mocht je nog vragen/opmerkingen hebben, neem gerust contact met ons op.