Verzendkosten
Wij rekenen € 5,95 voor de verzendkosten bij bestellingen binnen Nederland. Deze kosten zitten dus niet verwerkt in de verkoopprijs van het product. Ophalen kan natuurlijk ook, neem in dit geval contact op, dan plannen we een afspraak. De verzendkosten worden automatisch weergegeven bij de bestelling van het product.

Voor de verzendkosten binnen Nederland hanteren wij de volgende tarieven:
– Brievenbuspost tot 100 gram € 1.00
– Brievenbuspost boven de 100 gram € 2.95
– Pakketpost € 5.95

Verzenden België en Duitsland
– Pakketpost € 10,25

Woon je in een ander land en wil je iets bestellen? Stuur een e-mail naar info@iamrecycled.nl.

Ophalen / Bekijken
Bijna alle producten zijn te bekijken in onze fysieke winkel & werkplaats op de Houtwerf in Nijmegen (Hatertseweg 23, Nijmegen). Let wel, sommige producten worden enkel op bestelling gemaakt en zijn dus niet standaard voorradig in onze winkel. Bel/mail/app dus altijd even voordat je langskomt als je specifiek een product wilt komen bekijken. Ophalen kan in overleg.

Levertijd
De levertijden staan vermeld bij de betreffende producten bij de product omschrijving onderaan. Indien je het pakket met spoed wilt ontvangen kan je het beste even per email contact met ons opnemen. We zullen ons uiterste best doen om de verzending zo snel mogelijk te laten verlopen en je een duidelijke indicatie geven van de levertijd.

Niet goed? Geld terug (retourneren)
Wij doen ons uiterste best om onze producten in de online winkel zo goed mogelijk te omschrijven en te fotograferen. Ruilen mag altijd zonder opgave van reden binnen een periode van 14 dagen na ontvangst van het product. Je dient hiervoor een e-mail te sturen naar: info@iamrecycled.nl. Wel moeten de product(en) compleet en ongebruikt zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Retouren dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd en daarom ook niet gecrediteerd. Zodra wij de geretourneerde product(en) hebben ontvangen, krijg je zo snel mogelijk het aankoopbedrag terug.
Maatwerk is uitgesloten van de standaard ‘niet goed? geld terug!’ regeling. Mocht je niet tevreden zijn met het geleverde maatwerk, neem contact met ons op! Wij komen er samen altijd wel uit.

Betaling
Alle op deze site vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De betaling dient volledig binnen 7 dagen na besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Indien de betaling na afloop van deze termijn niet is ontvangen, worden de artikelen door ons weer vrij gegeven voor de verkoop en wordt de overeenkomst automatisch ontbonden. Je kunt bij ons betalen met iDEAL, Creditcard (en overige betaalopties die geleverd worden via onze betaalprovider Mollie.com) of via bankoverschrijving.

Overboeking
Je kan het bedrag van de bestelling overmaken naar; I am Recycled te Nijmegen, reknr. NL66RABO01351.80.589 o.v.v. het bestelnummer. Na ontvangst van jouw betaling zullen we de bestelling in orde maken en verzenden.

I am Recycled
Onze producten bestaan vaak uit hergebruikte materialen of restmaterialen waarop gebruikssporen aanwezig kunnen zijn. Bij elk product zoeken wij naar de juiste balans in het behoud van de unieke en authentieke uitstraling met een maximale kwaliteit. Je kan onze producten altijd vrijblijvend komen bekijken. Ter voorkoming van onnodig afval maken wij bij verzending, waar mogelijk, gebruik van tweedehands of restpartijen dozen.

Mocht je nog vragen/opmerkingen hebben, neem gerust contact met ons op.