Voorzorgsmaatregelen Coronavirus

Het Coronavirus treft ons allemaal. Wij doen er alles aan om bestellingen en bezorgingen door te laten gaan, uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen. In deze bizarre tijden willen we je graag op de hoogte houden van hoe wij hiermee omgaan.

Bedrijfsvoering I am Recycled

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en ons team krijgen de hoogste prioriteit. Wij volgen de adviezen van het RIVM op.

Onze webshop is gewoon 24/7 open, alle bestellingen worden gewoon geleverd. Houdt rekening met eventuele drukte bij PostNL.

In onze fysieke winkel op de Houtwerf werken wij enkel nog op afspraak, wil je een afspraak plannen? Neem gerust contact met ons op.

Onze dagbestedingsactiviteiten zijn wij weer gestart met een maximaal aantal deelnemers per dagdeel, met inachtneming van de geldende maatregelen, dit om risico’s van besmetting te reduceren.

Online bestellingen

Je kunt 24 uur per dag shoppen in onze webshop en hebben we voldoende capaciteit om jouw bestelling op tijd te versturen. Bij PostNL is het momenteel drukker dan normaal, waardoor jouw bestelling helaas 1-2 dagen vertraging kan oplopen.

Mocht je vragen hebben, wij horen ze graag. Je kunt ons bellen op 024-67 58 142 of bel een van ons direct:
Michiel Player (06-83890039)
Nanda Wintjes (06-14489759)

Zorg goed voor jezelf en voor anderen ♥

Lieve groetjes, Nanda & Michiel