Elegante en duurzame handgemaakte tafels gemaakt van resthout

Welkom bij I am Recycled – Waar we met passie en ambacht unieke handgemaakte interieurstukken creëren! Bij ons ligt de focus op het hergebruiken van resthout naar prachtige tafels die een statement maken in jouw interieur. Een van onze meest bijzondere tafels stellen we graag aan je voor: de tafel ‘Skylge’

Tafel Skylge ral 9001 gepoedercoat

Skylge

Deze prachtige tafel heeft zijn naam te danken aan het Friese woord ‘Skylge’ dat Terschelling betekent. Het ontwerp is net zo uniek en adembenemend als de schoonheid van het eiland. Het blad van deze tafel bestaat uit afvalstukken Meranti hout die op een unieke manier zijn gelegd in een Hongaarse Punt.

Skylge kan ook nog in andere patronen worden gelegd. Naast de Hongaarse Punt kunnen we ook gaan voor een rechte lijn, zoals bij de Eindeloos-tafel, of voor een schuine lijn voor net die twist. Het onderstel van deze tafel kan zelfs volledig worden aangepast aan jouw persoonlijke voorkeur en kan in veel verschillende kleuren worden aangeleverd om het passend te maken bij jouw interieur. 

Rob

Top service. Heel persoonlijk. Komen alle afspraken na!

Diana & Alex

Onze ervaring met I am Recycled was erg goed. Nanda en Michiel zijn 2 enthousiaste mensen die volledig achter hun product staan. Wij zijn erg blij met onze tafel

Petra

Fijne ervaring, veel info en blij met de nieuwe tafel!

Opties

Deze tafel is helemaal aan jouw wensen aan te passen. Zo kun je zelf bepalen hoe groot de tafel moet worden, in welke stijl de tafel moet worden gelegd en hoe de tafel moet worden afgewerkt. Maak een afspraak om te (video)bellen of kom langs op de werkplaats. We leggen je graag alle opties uit.

Onze tafel Skylge is te koop vanaf €2.250,-

Contact opnemen Bekijk onze andere tafels
Tafel Skylge wit onderstel 9010
Tafel Skylge Detail
Skylge schuin gelegd (met olie)