Retro lampen en vintage verlichting

Originele retro lampen voor unieke sfeerverlichting in huis

Ben jij ook op zoek naar een lamp die meer dan alleen licht geeft?

 En wil jij een echte eye-catcher in jouw huis?

Bij ons staat het hergebruiken van materialen centraal zo ook onze retro lampen en vintage verlichting. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld afvalhout afkomstig van bouwplaatsen (met dank aan Eco+Bouw) en gebruikte materialen zoals de plastic bier fusten en oude beschuitblikken. Daarnaast maken wij alle lampen in onze eigen werkplaats. Dit doen wij samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op onze dagbestedingsplek. Onze lampen zijn daarom meer dan alleen een product.

Omdat al onze producten met de hand worden gemaakt zijn ze allemaal uniek.

Vragen?

Bel: 024-67 58 142

Mail: info@iamrecycled.nl

Of stuur een WhatsApp

Categorieën lampen

 

Bijzondere hanglampen

De hanglampen zijn gemaakt van gebruikte plastic bierfusten. Helaas kunnen deze fusten maar één keer gebruikt worden en daarna worden ze weggegooid. Dus reden voor ons om er iets moois van te maken. We hebben de bovenste helft van het fust gebruikt en deze heeft een mooie sfeervolle kleur gekregen. De binnenkant is goudkleurig, zodat het licht een mooie zachte gloed krijgt. Het snoer van de lamp is gemaakt van touw, wat een rustieke uitstraling geeft. De lampen zijn te verkrijgen in kleur naar keuze.

Neem gerust contact met ons op als u voor uw woning of bedrijf een unieke en originele lamp wilt!

99,-

Sfeervolle tafellampen

Een lamp voor bij het lezen of gewoon voor de sfeer? Wij maken bijzondere en sfeervolle lampen (tafellampen) in onze eigen werkplaats. De lampen worden gemaakt van oude materialen, hergebruik staat bij ons namelijk centraal (upcyling). Wij maken o.a. tafellampen van vintage beschuitblikken. Of een lamp in de vorm van een Engels dropje. Je kunt natuurlijk gewoon kiezen uit ons huidige assortiment, maar het is ook mogelijk je eigen unieke beschuitblik bij ons in te leveren. Dan maken wij er vervolgens een unieke tafellamp van.

Ben jij op zoek naar unieke lampen voor thuis of je bedrijf, neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Stofzuiger lamp

We hebben van een vintage stofzuiger een unieke vloerlamp gemaakt.
Er zit een zwart strijkijzersnoer aan met een mooie sfeervolle stekker en aan/uit-schakelaar van bakeliet.
Het rooster aan de voorkant van de lamp is gemaakt van metalen luidsprekergaas (afkomstig van oude speakers), welke we in een mooie passende kleur spuiten.
Optimale recycling dus!