Houten opbergboxen en opbergkisten

Handige en sfeervolle houten opbergboxen of opbergkisten voor al je rondslingerende spullen

Heb jij ook last van al die rondslingerende spullen? Wij hebben de oplossing voor je: handige opbergboxen en opbergkisten! Daarnaast zijn ze ook nog eens super sfeervol. Onze opbergboxen zijn gemaakt van oude fruit- en limonadekratjes.

Wij maken de opbergkisten van duurzaam hout en waar mogelijk van rest-, afvalhout o.a. afkomstig van bouwplaatsen. Wij kunnen deze opbergkisten ook volledig op maat maken voor je (denk aan afmeting, kleur en het knopje).

Mocht je specifieke wensen hebben, neem gerust contact met ons op.

Opbergboxen gemaakt van oude fruitkisten en limonadekratjes

De fruitkisten zijn afkomstig van voornamelijk lokale fruittelers die deze prachtige oude houten kratten nog hadden staan. Daardoor kunnen de teksten op de fruitkisten variëren per kist. Vanwege de leeftijd van de kisten kan de leesbaarheid van de teksten ook verschillen. Gezien de kisten vroeger veelvuldig zijn gebruikt zie je de nodige gebruikssporen, dit maakt elke fruitkist weer uniek. Dit geldt ook voor de oude limonadekratjes.

Vaak hebben de fruitkisten en limonadekratjes jarenlang oftewel decennialang in oude schuren gestaan. Naast dat wij de kisten goed schoonmaken schuren wij ze ook grondig. Indien nodig behandelen wij ze ook met anti-houtworm. Soms kan het voorkomen dat latjes loszitten, deze repareren wij dan. Vervolgens gronden wij de kisten, voorzien wij ze van een trendy kleur en plaatsen er wieltjes onder. Hierdoor is de kist makkelijk te verplaatsen. Bij de grotere opbergboxen zetten wij er nog handvatten op gemaakt van restmateriaal spanbanden.

Houten opbergkisten met een trendy kleur

Deze opbergkisten zijn multifunctioneel! Je kunt hem gebruiken voor het opbergen van al je troep, fotoalbums, spelletjes of kinderspeelgoed etcetera. Daarnaast kun je deze opbergkist ook gebruiken als bijzettafel of salontafel. Genoeg mogelijkheden dus voor deze houten opbergkist.

De opbergkist is verkrijgbaar in standaardafmetingen (zie productomschrijving). Maar je kunt hem ook op maat bestellen, zelf de kleur uitkiezen evenals het vintage meubelknopje. Zo zorgen wij ervoor dat deze opbergkist precies past in jouw interieur. Wij maken de opbergkist van duurzaam hout en waar mogelijk van rest-, afvalhout o.a. afkomstig van bouwplaatsen.