I am Recycled

Houten opbergboxen en opbergkisten

Handige en sfeervolle houten opbergboxen of opbergkisten voor al je rondslingerende spullen

Heb jij ook last van al die rondslingerende spullen? Wij hebben de oplossing voor je: handige opbergboxen en opbergkisten! Daarnaast zijn ze ook nog eens super sfeervol. Onze opbergboxen zijn gemaakt van oude fruit- en limonadekratjes. De opbergkisten maken wij grotendeels van afvalhout en kunnen wij volledig op maat maken voor je (denk aan afmeting, kleur en het knopje). Je kunt ook gewoon een keuze maken uit ons bestaande aanbod.

Wij zijn continu bezig met uitbreiding van ons aanbod opbergwaar, mocht je specifieke wensen hebben, neem gerust contact met ons op.

Opbergboxen gemaakt van oude fruitkisten en limonadekratjes

Opbergbox-Fruitkist-I-am-Recycled

De fruitkisten zijn afkomstig van voornamelijk lokale fruittellers die deze prachtige oude houten kratten nog hadden staan. Daardoor kunnen de teksten op de

fruitkisten variëren per kist. Vanwege de leeftijd van de kisten kan de leesbaarheid van de teksten ook verschillen. Gezien de kisten vroeger veelvuldig zijn gebruikt zie je de nodige gebruikssporen, dit maakt elke fruitkist weer uniek. Dit geldt ook voor de oude limonadekratjes.

Vaak hebben de fruitkisten en limonadekratjes jarenlang oftewel decennialang in oude schuren gestaan. Het goed schoonmaken van deze fruitkisten en limonadekratjes is vaak een lastige vieze klus. Naast schoonmaken, schuren wij de kisten. Indien nodig wij behandelen ze ook met anti-houtworm. Soms kan het voorkomen dat latjes loszitten, deze repareren wij dan. Vervolgens gronden wij de kisten en voorzien ze van een trendy kleur. Vervolgens wieltjes eronder. Bij de grotere varianten zetten wij er nog handvatten op gemaakt van oude spanbanden.

Houten opbergkisten met een trendy kleur

Wie kent hem niet? De multifunctionele opbergkist! Je kunt hem gebruiken voor het opbergen van al je troepjes, fotoalbums, spelletjes of kinderspeelgoed etc.. Daarnaast kun je deze opbergkist ook gebruiken als bijzettafel, salontafel. Je kunt er zelf ook op zitten. Genoeg mogelijkheden voor deze houten opbergkist.

De opbergkist is verkrijgbaar in standaardafmetingen (zie productomschrijving). Maar je kunt hem ook op maat bestellen, zelf kleur kiezen en het sprekende knopje. Zo zorgen wij ervoor dat deze opbergkist precies past in en bij jouw interieur. Wij maken de opbergkist van duurzaam hout en waar mogelijk van rest-, afvalhout o.a. afkomstig van bouwplaatsen.