Persoonlijke service & advies
Onze klanten beoordelen ons met een 9,7

Bewuste keuze
Gemaakt van een gebruikt plastic bierfust

Klantreviews

Klantfoto's

Deel je foto’s van je Have a Light hanglampen met ons! Stuur ze gerust via mail of WhatsApp

Hanglamp in kleur naar keuze ‘Have a Light’!

Deze originele hanglamp is gemaakt van gebruikte plastic bierfusten. Helaas kunnen deze fusten maar een keer gebruikt worden en daarna worden ze weggegooid. Dus reden voor ons om er iets moois van te maken. We hebben de bovenste helft van het fust gebruikt. De binnenkant is goudkleurig, zodat het licht een mooie zachte gloed krijgt. Het snoer van de lamp is gemaakt van touw, wat een rustieke uitstraling geeft. De lampen zijn te verkrijgen in twee verschillende maten. Ieder fust heeft zijn eigen gebruikssporen.

Deze originele hanglamp is perfect voor boven de eetkamertafel of woonkamer en keuken.

Te verkrijgen in twee verschillende afmetingen.

De gebruikte bierfusten zijn afkomstig van Oersoep, Stoom en Café Piet Huisman

Hanglamp in kleur naar keuze! Kies uit deze kleurenkaart je gewenste kleur, zet de naam van de kleur in het opmerkingenveld, de bestelnotitie bij je bestelling of mail naar info@iamrecycled.nl. De binnenkant is in principe altijd goudkleurig. Kun je de kleurenkaart niet goed zien op je mobiel? Check dan de kleurenkaart bij de productfoto’s.

Beer O’Clock wandklokken

En heb je onze wandklokken al gezien? Deze zijn gemaakt van de onderkant van een bierfust. Leuk om te combineren met onze Have a Light hanglampen. Wil je deze in dezelfde kleur als de lamp, bestel dan een willekeurige Beer O’Clock Small of Large, en vermeld even bij het opmerkingenveld of bestelnotitie indien je de wandklok in dezelfde kleur als de lamp wilt hebben.

Sale