Elegante en duurzame handgemaakte tafels gemaakt van resthout

Welkom bij I am Recycled – Waar we met passie en ambacht unieke handgemaakte interieurstukken creëren! Bij ons ligt de focus op het hergebruiken van resthout naar prachtige tafels die een statement maken in jouw interieur. Een van onze meest bijzondere tafels stellen we graag aan je voor: de tafel ‘Eindeloos’.

Eindeloos

What’s in the name – Onze Eindeloos tafel is een oneindige bron van charme en karakter. Het blad is vervaardigd uit afvalstukken Meranti hout, een duurzaam en sterk hardhout. Elk stuk hout wordt zorgvuldig verlijmd tot één geheel, waardoor het blad een prachtig patroon krijgt dat de geschiedenis van elk stukje hout bewaard. 

Bij onze tafel Eindeloos heb je de keuze uit twee verschillende onderstellen:

  • Een houten onderstel gemaakt van underlayment platen, waarbij we nauw ontwerpen om zo min mogelijk resthout te produceren;
  • Een metalen onderstel voor een meer industriële look. 

We hopen dat deze tafel niet alleen een statement maakt in je interieur, maar ook dat het bijdraagt aan een duurzame levensstijl.

Rob

Top service. Heel persoonlijk. Komen alle afspraken na!

Diana & Alex

Onze ervaring met I am Recycled was erg goed. Nanda en Michiel zijn 2 enthousiaste mensen die volledig achter hun product staan. Wij zijn erg blij met onze tafel

Petra

Fijne ervaring, veel info en blij met de nieuwe tafel!

Opties

Deze tafel is helemaal aan jouw wensen aan te passen. Zo kun je zelf bepalen hoe groot de tafel moet worden, in welke stijl de tafel moet worden gelegd en hoe de tafel moet worden afgewerkt. Maak een afspraak om te (video)bellen of kom langs op de werkplaats. We leggen je graag alle opties uit.

Onze tafel Eindeloos is te koop vanaf €1.250,-

> Contact opnemen > Bekijk onze andere tafels
Tafel Eindeloos