Nieuwe I am Recycled website

Na ruim 6 jaar werd het tijd voor een nieuwe I am Recycled website. Ons oude beestje werkte op zich nog prima maar o.a. Google vond hem niet zo goed meer. Hierdoor konden jullie ons niet meer zo goed vinden en dat hebben wij gemerkt. Wij kunnen wel hele mooie producten maken maar het is ook de bedoeling dat velen van jullie weten van het bestaan hiervan :). I am Recycled Blog Nieuwe Website Voorbeeld homepage Wij hebben gekozen voor een mooie WordPress template, althans dat vinden wij, wij hopen jullie ook. Ons uitgangspunt is geweest dat we enkel werken met standaard functionaliteiten van WordPress, dit om problemen bij toekomstige updates te voorkomen. Daarnaast kost maatwerk altijd veel geld. Tijdens het overzetten en inrichten van onze nieuwe website kwamen wij er achter dat we te maken hadden met veel achterstallig onderhoud. Dit heeft ervoor gezorgd dat we de afgelopen maanden veel tijd en energie hebben moeten steken in de nieuwe website, komt toch altijd meer bij kijken dan verwacht. Maar we zijn sinds 25 september online, hoera! Nu gaan wij ervoor zorgen dat we ons nieuwe beestje up-to-date houden. Eén van de belangrijkste verbeteringen is overigens dat onze website nu echt goed beveiligd is via een HTTPS verbinding. Je kunt dus zonder zorgen bij ons een bestelling plaatsen. I am Recycled Nieuwe Website HTTPS Beveiligde website via HTTPS connectie We zullen de komende periode nog veel tijd besteden aan het verder verbeteren van o.a. teksten. Inmiddels hebben we al vele teksten herschreven zoals bijvoorbeeld het stukje ‘over ons‘. Neem gerust een kijkje op onze nieuwe website, wij zijn erg benieuwd naar jouw mening! Wij horen graag van je. En… je zult ongetwijfeld nog hier en daar foutjes tegenkomen, zou tof zijn als je die aan ons doorgeeft! Alvast veel dank. Hartelijke groetjes, Nanda & Michiel  

Een reactie op “Nieuwe I am Recycled website

Reacties zijn gesloten.

Stel je vraag
Stel je vraag