Update

10 juni 2016

Update

Hoi!

In mijn laatste blog vertelde ik dat wij zijn gestart met het opknappen van de locatie. Nou, inmiddels is het klaar en zijn wij hier volop aan het werk!
Wat misschien wel even leuk is om te vertellen over de locatie:

 MG 0164

 

 MG 0155 Edit


wij zitten dus in een oud schoolgebouw van de Montessori in Nijmegen. Hier worden schoollokalen verhuurd aan kleine ondernemers. Zo zijn hier kunstenaars met een atelier, filmmakers, beeldhouwers, Mindfullness, een micro-bierbrouwerij en nog veel meer! Een leuk uitje dus om een keer te komen rondkijken!
De afgelopen weken zijn we op zoek geweest en op pad gegaan naar inspiratie voor nieuwe spullen. Zo zijn we naar Loods 5 in Amersfoort geweest, een groot warenhuis met allerlei deco spullen en zijn we meteen ook maar even doorgereden naar Nijhof in Baarn, een soortgelijk warenhuis. Gezelligheid mag niet ontbreken dus hierna zijn we geeindigd bij lá place. Hier hebben we onder het genot van een enorme pizza onze hersens laten kraken met nieuwe ideeën! (haha).
In de trant van onze zoektocht naar inspiratie, hebben Nanda en ik in allerlei tijdschriften zitten scheuren en onze zelfgemaakte muur beplakt met de afbeeldingen die ons aanspraken een soort "moodbord-wall of fame” ter inspiratie.

 MG 0180

 

 MG 0181

Hebben jullie misschien nog ideeën om over te schrijven? Het mag vanalles zijn, een idee voor een product, leuke plaatjes, quotes of suggesties voor de site of misschien wel een onderwerp waar je mij over wilt zien schrijven, alles is welkom!!!

Groetjes

Anne,
I am Recycled