Bijna klaar!

12 mei 2016

Bijna klaar!!!

Hallo allemaal,

Vorige keer heb ik jullie geschreven dat we een locatie hebben gevonden en aan de slag zijn gegaan met verven, klussen en poetsen. Het was hard werken, maar, het is gelukt! Samen met het I am Recycled team hebben we hard gewerkt en zijn we erin geslaagd binnen 3 weken alles zodanig klaar te hebben om in te gaan richten!

20160512 bijna klaar

De eerste dag zijn we begonnen met het witten van de muren, het poetsen van het keukentje en de vensterbanken etcetera. Dat was best nog een werkje aangezien wij in een oud schoolgebouw zitten. Dus we kwamen kauwgom tegen op de gekste plekken en propjes aan het platfond! De dagen en de weken die daarop volgden hebben we veel tripjes naar de Karwei gemaakt voor o.a. schotten om de ruimte af te sluiten, verf voor een leuk kleurtje een alles wat bij klussen komt kijken.

20160512 bijna klaar 4

De samenwerking ging super top! Iedereen pakt wat op en doet zijn/haar best om er een leuke plek van te maken. We kunnen niet wachten om te gaan decoreren!

20160512 bijna klaar 2

Ondertussen gaat het werk natuurlijk gewoon door en zijn er nieuwe producten binnengekomen. Namelijk nieuwe bankjes kist met nieuwe stofjes en nieuwe looks! (te zien op de site).

En onze krukjes zijn vanaf volgende week te koop in de winkel WOW Duurzaam Design te Leiden!

Ben jij ook benieuwd naar het resultaat?

Blijf op de hoogte!!

Groetjes
Anne,
I am Recycled