Even voorstellen!

14 april 2016

Hoi! Ik ben Anne (25) en werk nu sinds 3 maanden bij I am Recycled op basis van een beschikking voor dagbesteding. Hier werk ik samen met Nanda Wintjes - oprichtster van I am Recycled- en sta ik haar bij in (bijna) alle werkzaamheden die komen kijken bij een webshop. Verder ben ik in het dagelijks leven, alleenstaande moeder van twee prachtige meiden van 4 en 5 jaar.

1477489 584837198231944 278915844 n

Bij I am Recycled wil ik mijzelf verder ontwikkelen in creativiteit en in de arbeidsmarkt. We kunnen het erg goed met elkaar vinden en ik ben super blij dat ik deze kans heb gekregen. Een van de dingen die ik op mij ga nemen, en je raad het misschien al, is de blog! Schrijven is een van mijn passies en ik hoop dan ook jullie te mogen interesseren en/of vermaken in de wereld van I am Recycled.

Hier kan je mij gaan volgen, houd ik je op de hoogte van wat er allemaal gebeurd, waar we aan werken en leuke woonideeën, DIY, tips & tricks!

Dus!! 

Stay tuned! 

Ook hoor ik graag als jullie leuke ideeën en/of vragen hebben waar ik over kan schrijven!

Groetjes! 

Anne.