Cradle to Cradle: Win Actie

18 Maart 2013: Cradle to Cradle Win Actie

Ben jij er al van overtuigd dat onze toekomst ligt in het toepassen van de Cradle to Cradle gedachten?

Het kan bijna niet anders dan dat deze groep steeds groter wordt. Als ik alleen al om me heen kijk, hoor en zie ik allerlei initiatieven met  hetzelfde doel:  mensen wakker schudden en inspireren om bewustere keuzes te maken.

Maar toch vind ik het vaak lastig om te achterhalen wat écht een eerlijk en duurzaam product is, ondanks de tientallen keurmerken. Vaak ontbreekt het aan achtergrondinformatie over de makers, de materiaalkeuzes en het gezicht achter het bedrijf. Toch belangrijk als ik als consument bewuster wil gaan shoppen!

Laatst kwam ik een online winkel tegen waar ik echt een goed gevoel bij krijg. Het bedrijf heet Yumeko en produceert en verkoopt eco producten op het gebied van slapen en baden. Je voelt, ziet en ervaart aan alles dat het goed zit. De producten staan voorop, maar als je meer wilt weten is alle informatie te vinden. Met interessante filmpjes,  blog,  foto´s en inspirerende teksten ben ik overtuigd van hun producten www.yumeko.nl.

Yumeko heeft ook  een Cradle to Cradle handdoek in het assortiment! Deze  kan je na jaren van trouwe dienst in de groene container weggooien. Hij is immers volledig biologisch afbreekbaar. Dat vind ik nou écht goed bezig zijn.

Ook jou kunnen we hiermee verblijden. Wij mogen deze Cradle to Cradle handdoeken van Yumeko namelijk weggeven!

Doe mee met deze leuke win actie en ervaar zelf hoe fijn een duurzaam product kan zijn. Geef antwoord op onderstaande vraag, via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), dit blog of onze Facebookpagina en je maakt kans op deze fijne prijs.

Wat is jouw (eerste) stap naar een duurzamere samenleving?

Wij laten ons graag verrassen door jullie antwoorden.

2 april 2013 maken we de winnaar bekend.