Jouw eigen kerstsfeertje

16 December 2012,

Heerlijk om te zien hoe creatief we met z’n allen zijn om er een fijne kerst van te maken. Ieder maakt op zijn eigen manier een kerstsfeertje in huis.

 
Het meest opvallende dit jaar zijn de alternatieve kerstbomen. Van sloophout, boeken, balonnen tot plakband, de meest uiteenlopende materialen worden gebruikt. Op Pinterest is zoveel moois te vinden dat je hier uren kan doorbrengen om de mooiste plaatsjes te verzamelen en te komen tot het beste idee voor jouw thuis. Heb je geen tijd meer om zelf te zoeken, wij hebben op Pinterest een mooie selectie voor je gemaakt (ga hier naar het prikbord met alternatieve kerstbomen).
 
Ik kon de verleiding niet weerstaan en heb inmiddels drie bomen in mijn huis! Voor mij geen kerst zonder echte dennenboom, maar dit jaar kon ik het niet laten om zo’n gave sloophouten kerstboom aan de muur te hangen en natuurlijk een bijzonder boompje met kerstballen van oude dekens.
 
Wij zijn erg benieuwd naar jouw kerstsfeertje in huis. Stuur hiervan een foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De 3 leukste foto’s krijgen een pakketje kerstballen van Lappalou cadeau. Natuurlijk ontvang je deze nog net op tijd voor de kerstdagen.